Lisäsovellukset, jotka voit aktivoida kotisivuillesi!

 

 

Lisäsovellukset (2,50€/kk)

 Pikakysely etusivulle
Kyselyt-lisäsovelluksen avulla voit luoda WWW-sivuille kyselyitä joihin sivuilla vierailijat voivat vastata. Kysymysten tulokset voidaan kätevästi esittää graafisessa muodossa.
 

 


Kävijätilastointi
Kävijätilaston avulla voit seurata omien kotisivujesi kävijämääriä. Näet selkeinä esityksinä päivittäiset ja kuukausittaiset kävijämäärät sekä sivulataukset. Näet myös miltä sivuilta omille sivuillenne on siirrytty ja millä hakusanoilla sivunne on löydetty hakukoneista.
 


Sivukartta
Lisäsovelluksella saat sivujen rakenteen näkymään luettelona yhdellä sivulla. Tämä helpottaa sivuston tarkastelua kokonaisuutena ja on kätevä sovellus jos sivusto on laaja.


 


Mainosbannerin hallinta
Mainokset-lisäsovelluksella pystyt lisäämään mainoksia sivun oikean laidan uutispalkkiin. Mainosbannereiden ”klikkauksia” voidaan seurata ylläpidon kautta. Mainosryhmiä on 12, ja kussakin ryhmässä voi olla rajoittamaton määrä mainoksia jotka vuorottelevat.


 


Sivujen sisäinen hakukone
Sivujen sisäisellä hakukoneella voit hakea hakusanoilla tietoa sivuilta.

Lisää sähköpostiosoitteita 5 kpl
Lisäsovelluksella saat 5 uutta sähköpostiosoitteita lisää, joita voi muokata käyttäjäkohtaisiksi.
Etusivun uutisten ajastus
Ominaisuudella voidaan tiedottaa yrityksen tai yhdistyksen ajankohtaista asioista etusivun keskiosassa. Uutiset voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.

  
Vieraskirja

Vieraskirjaan sivuilla kävijät voivat jättää terveisiään, ehdotuksia tms. Ylläpitopuolelta voit vastata viesteihin sekä poistaa viestejä.
 
100Mb lisätilaa
Sovelluksella saat lisätilaa sivuillesi. Sovellus on hyödyllinen etenkin, jos sivustolle tulee paljon kuvamateriaalia. 100Mb lisätiloja voi ostaa useita erillisiä paketteja ja kasvattaa näin sivutilaa omien tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

 

 

RSS- Lukija

RSS-lukijallavoidaan esittää omilla sivuilla muiden sivujen tuottamia RSS-syötteitä. RSS-syötteissä esitetään yleensä ajankohtaisia uutisia ja aiheita.
 

 

 

 


 


Lisäsovellukset (5,00€/kk)


Ajankohtaispalsta etusivulle (oikealle)
Lisäsovelluksella voidaan tiedottaa ajankohtaisista asioista. Ajankohtaiset uutiset esitetään oikealla sijaitsevassa palkissa listattuna, näyttämällä ajankohtaisen uutisen otsikko. Ajankohtaiset voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.

 

 


Postituslista
Postituslistan avulla voit vaivattomasti lähettää sähköposteja postituslistalle liittyneille. Postituslista on kätevä tapa viestiä esimerkiksi jäsenille tai asiakkaille. Postituslistassa on myös trakking ominaisuus jonka avulla voit seurata kuka viestisi avaa ja mitä linkkejä viestissä klikataan. Postituslistalta voidaan sähköposti tietoja viedä muihin ohjelmiin CSV tiedostona.

 

 

 

Lisäpaketti Extranet-tunnuksia

(5 kpl ylläpitotunnuksia, 5 kpl rajoitettuja ylläpitotunnuksia, 50 kpl käyttäjätunnuksia)
-Ylläpitäjät voivat muokata kaikkia sivuston osia. Rajoitetuille ylläpitäjille voidaan antaa oikeuksia muokata tiettyjen kategorioiden sivuja. He voivat myös luoda, muokata ja poistaa käyttäjiä, mutta eivät rajoitettuja ylläpitäjiä eivätkä ylläpitäjiä. Käyttäjätilejä käytetään jos halutaan sulkea pääsy koko sivustolle tai tietyille sivuille muilta kuin erikseen määriteltyiltä henkilöiltä.

 


Kuvagalleria
Kuvagallerian avulla voit laittaa sivustollesi kuvia, ja järjestää niitä kategorioittain albumeihin. Lisäominaisuus pienentää kuvat automaattisesti sopivan kokoisiksi.


 


Kalenteri
Kalenteri lisäpalvelu sopii yrityksille ja yhdistyksille tärkeiden tapahtumien, kokouksien ja turnausten merkitsemiseen.Keskustelufoorumi
Keskustelufoorumissa voidaan käydä keskustelua. Foorumiin voi lisätä uusia keskustelunaloituksia, vastata viesteihin. Keskustelufoorumi on hyvä ja vaivaton sähköisen kommunikoinnin väline. Keskustelufoorumiin on saatavilla myös pakollinen käyttäjien rekisteröinti ominaisuus.

 


Blogi
Blogi toimii ns. Sähköisenä päiväkirjana, jota käyttäjät voivat lukea. Blogiin voit lisäillä kuvia ja vaikkapa videoita joilla elävöittää omaa blogia. Blogit ovat yleistyneet myös yrityksissä.


 

 

 

Tiedostopankki
Tiedostopankkiin voivat käyttäjät lisätä tiedostoja toisten käyttäjien ladattavaksi. Ominaisuus on erittäin hyvä lisäominaisuus esimerkiksi yrityksen tai yhteisön Intra- tai Extranet sivustoille. Tiedostopankkia voidaan käyttää myös julkisilla sivuilla niin, että normaalit selailijat voivat ladata tiedostoja mutta eivät lisätä niitä tiedostopankkiin.

 

 


 


Lisäsovellukset (9,50€/kk)
 

Verkkokauppa
Putteri -verkkokauppa on helppokäyttöinen sekä monipuolinen verkkokauppaohjelma.
Perusominaisuuksia ovat ostoskori, tilausrekisteri, varastosaldot sekä tilauksien seuranta. Putteri verkkokauppaan voidaan liittää helposti luottokortti- ja verkkopankkimaksut. Putteri verkkokauppaan saa myös Euteller maksupainikkeet ILMAN AVAUSMAKSUJA!


Lisää Euteller maksupainikkeista

 

 

Super lisäpaketti extranet-tunnuksia

(10 kpl ylläpitotunnuksia, 10 kpl rajoitettuja ylläpitotunnuksia, 100 kpl käyttäjätunnuksia)
-Ylläpitäjät voivat muokata kaikkia sivuston osia. Rajoitetuille ylläpitäjille voidaan antaa oikeuksia muokata tiettyjen kategorioiden sivuja. He voivat myös luoda, muokata ja poistaa käyttäjiä, mutta eivät rajoitettuja ylläpitäjiä eivätkä ylläpitäjiä. Käyttäjätilejä käytetään jos halutaan sulkea pääsy koko sivustolle tai tietyille sivuille muilta kuin erikseen määriteltyiltä henkilöiltä.