Integroitavissa helposti

 

Voit linkittää sivusi Facebookkiin ja Twitteriin. Addthis palvelulla käyttäjät voivat jakaa sisältöäsi sosiaalisessamediassa. Google analyticsin otat käyttöösi vaivatta ja nettivideosi saat palvelulla helposti näkyviin kehittämällämme työkalulla.

 

Google Analytics

Google Analytics on yritystason kävijäseurantajärjestelmä, joka antaa tarkkoja tietoja verkkosivuston liikenteestä ja mainontasi tehokkuudesta. Helppokäyttöisillä ominaisuuksilla voit tarkastella ja analysoida sivustosi kävijöitä todella tarkasti. Google Analytics koodin lisään sivuillesi palvelussamme nappia painamalla. Lue lisää: www.google.com/analytics/

 

 

Google Maps

Google Maps palvelulla kartan lisääminen sivustollesi on helppoa. Palvelussamme on valmis rajapinta johon sinun ei tarvitse kuin syöttää osoitteesi.

 

 

Addthis

Addthis.com tarjoaa kätevän listan eri yhteisöpalvelujen linkkien tallentamisesta/suosittelemisesta. Sivuilla vierailijat sekä myös sivujen ylläpitäjät voivat Addthis - nappulaa painamalla valita useista kymmenistä kansainvälisistä sosiaalisen median palveluista, kuten Facebook tai Twitter.

Lue lisää: www.addthis.com