Yritysesittely

 

MMD Networks Oy (MMD.Net) on ahkera ja rehti toimija, jonka tuhannet yritykset, yhdistykset ja kuluttajat ovat valinneet on kumppanikseen "verkkotoimintojen arkeen".

Olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi sekä Eurooppalaisen Internet-osoitteita hallinnoivan RIPEn jäseneksi. Toimimme yhteistyössä Viestintäviraston kanssa. Tuottamillemme palveluille on myönnetty myös Suomalainen Avainlippu -alkuperämerkki osoituksena kotimaisesta laadukkaasta palvelusta.

 

Kokenut mutta ei kankea

Henkilökuntamme on valmiudessa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Kaikilta palvelinkeskuksestamme huolehtivilta henkilöiltä löytyy reilusti yli 10 vuoden kokemus laitetilojen ja palvelinten ylläpidosta. Teknisestä toimivuudesta ja tietoturvasta vastaavat kehäketut ovat olleet perustamassa ensimmäisiä Internet-operaattoreita Suomeen.

 

Palvelinkeskuksemme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa maanalaisessa tilassa. Palvelinkeskuksemme on suunniteltu tarkasti käyttötarkoituksensa mukaiseksi, jotta verkkopalveluiden korkea laatu taataan kaikissa tilanteissa. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat paikallisten yhdysliikennepisteiden (mm. TREX) läheisyydessä, mikä takaa nopeat ja luotettavat yhteydet. Palvelinkeskustamme, palvelinten virransyöttöä, verkkoliikennettä seurataan ja monitoroidaan erilaisin järjestelmin 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

 

Viestintävirastolla on laitetiloille ja palvelinkeskuksille omat vaatimuksensa. Tilamme täyttävät Viestintäviraston laitetiloille asetetut vaatimukset (Viestintävirasto 48 A/2003, "Tärkeät tilat").

 

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse ja puhelimitse arkisin 9.00-16.00 välisenä aikana. Pyrimme aina kiireettömään, ystävälliseen ja varmaan suorituksen ilman että sinun tarvitsee jonottaa minuuttiakaan langan päässä.

 

Lue lisää yrityksestä verkkosivuiltamme www.mmd.net

 

AvainlippuRipe