Kotisivut yhdistykselle - alkaen 10,00€ kuukaudessa!

 

Tiesitkö että Superliitto ja 42 muuta yhdistystä tai järjestöä käyttää Putteri -kotisivutyökalua. Kotisivutyökalullamme pidät kotisivut ajantasalla helposti!

 

Kotisivut yhdistyksellesi

Onko yhdistyksenne kotisivujen päivittäminen yhden ihmisen harteilla?

Saat yhdistyksesi käyttöön yhden sivujen ylläpitotunnuksen sekä yhden rajoitetun ylläpitotunnuksen sekä helposti omaksuttavat ohjeet päivittämiseen. Lisätunnuksia on mahdollisuus tilata lisää.

 

Testaa helppoa kotisivujen päivitystä!

 

Postituslistalla, keskustelufoorumilla ja kalenterilla helpotat yhdistyksesi viestintääsi.

Postituslistan avulla voit vaivattomasti lähettää sähköposteja postituslistalle liittyneille. Postituslista on kätevä tapa viestiä esimerkiksi jäsenille tai asiakkaille. Postituslistassa on myös seurantaominaisuus jonka avulla voit seurata kuka viestisi avaa ja mitä linkkejä viestissä klikataan. Postituslistalta voidaan sähköposti tietoja viedä myös muihin ohjelmiin CSV tiedostona. Postituslista on lisäominaisuus, jonka veloitus on +5,00€ kuukaudessa.

 

Kalenteri lisäpalvelu sopii yrityksille ja yhdistyksille tärkeiden tapahtumien, kokouksien ja turnausten merkitsemiseen. Kalenteri on lisäominaisuus, jonka veloitus on +5,00€ kuukaudessa.

 

Keskustelufoorumissa voidaan käydä keskustelua. Foorumiin voi lisätä uusia keskustelunaloituksia, vastata viesteihin. Keskustelufoorumi on hyvä ja vaivaton sähköisen kommunikoinnin väline. Keskustelufoorumiin on saatavilla myös pakollinen käyttäjien rekisteröinti ominaisuus. Keskustelufoorumion lisäominaisuus, jonka veloitus on +5,00€ kuukaudessa.

Kotisivut yhdistyksellesi tai järjestöllesi vaivattomasti ja riskittömästi.

Tee yhdistyksesi näköiset kotisivut helposti. Et tarvitse isompaa teknistä osaamista, jos osaat käyttää tekstinkäsittelyohjelmia, opit myös Putteri-kotisivutyökalun käytön. Putteri-kotisivukoneen testaaminen on muuten riskitöntä. Voit käyttää sitä ilmaiseksi kahden viikon ajan sitoutumatta yhtään mihinkään.

 

Miksi tehdä kotisivut yhdistykselle Putteri-kotisivutyökalulla, onhan noita muitakin?

- Kokeilu on riskitön! Voit kokeilla sitä 14 päivää veloituksetta.

- Palvelu on edullinen. Hinnat yhdistyksille alkaen 10,00€ kuukaudessa.

- Palveluun kuuluu lisämaksuton asiakaspalvelu ja tuki. Saat aina apua ongelmiisi.

- Palvelu on 100 % kotimainen ja käytössä useilla yhdistyksillä ja järjestöillä.

- Palvelu on sijoitettu MMD Networks Oy:n turvalliseen palvelinkeskukseen.

 

 

Aloita kotisivujen tekeminen

 

Kotisivut yhdistykselle tai järjestölle, mutta millaiset?

Kotisivujen olemassaolo on erittäin tärkeää yhdistyksille. Olemme tälle sivulle koostaneet muutaman seikan mitä kannattaa ottaa huomioon suunnitellessa kotisivut yhdistykselle.

Yhdistyksen tai järjestön kotisivujen tavoite

Kotisivuille on saatava puserrettua tavoite, tavoite ei ole  "hyvän näköiset sivut”. Vaan tavoitteen tulee olla yhdistystä selkeästi hyödyttävä. Miettikää millainen tavoite yhdistyksenne kotisivuilla voisi olla. Uusien jäsenien saaminen vai vanhojen tiedottaminen, aatteenne tai toimintanne esiintuominen ylipäätänsä vai jokin ihan muu.

Järjestön tai yhdistyksen kotisivujen ulkoasu

Ulkoasulla tehdään aina tärkeä ensivaikutelma. Vanhentuneet tai ylipäätänsä rumat kotisivut antavat sinusta huonon ja hieman nuhjuisen kuvan. Tämä on valitettavaa, mutta totta.

Tärkeä osa toimivaa ulkoasua on ehdottomasti selkeys. Selkeys tarkoittaa käytännössä sitä että ihmiset löytävät sivuilta etsimänsä ja mielellään asettamasi tavoitteen mukaisesti.

Yhdistyksen kotisivujen sisältö

Sisällön tulee tukea tavoitetta. Jos tavoite on että jäsenistönne pääsee ilmoittautumaan syysristeilylle,  pitää ilmottautuminen tuoda isosti esiin eikä piilotella tapahtumat-kategorian alasivuile.

Julkaisujärjestelmä, kotisivukone, kotisivutyökalu...

Nykypäivänä pakollinen. Hyvä julkaisujärjestelmä (kotisivutyökalu) on ensisijaisesti helppo ja miellyttävä käyttää. Pakollista on myös, että se tuottaa standardien mukaista koodia, on hakukoneoptimoitavissa helposti, joustaa jatkossa, kehittyy eteenpäin, on tietoturvallinen ja sen käyttöön on saatavilla helposti tukea ja turvaa.

Verkkotunnuksen valinta kotisivuillesi

Hyvä verkkotunnus voi olla esimerkiksi yhdistyksen nimi. Se voi myös kuvata yhdistyksesi palveluita. Hyvä verkkotunnus on aina helppo muistaa ja verkkotunnus lausutaan samalla tavalla kuin kirjoitetaankin. (Vältä siis hassuja nimiväännöksiä, joissa esim. K kirjain on korvattu C:llä)

Kun varaat suomalaista .fi-verkkotunnusta kannattaa samalla kertaa varata myös muut yleisemmät verkkotunnus päätteet .com ja .net mikäli ne vain ovat vapaana. Verkkotunnuksien .com ja .net varaaminen on myös riskienhallintaa, jolla suojaudut väärinkäytöksiä vastaan. Ei ole mukavaa jos olet rakentanut yhdistykselle imagoa vuosia ja jonain päivänä sen nimellä löytyy verkkotunnus, jonka sisältönä on esimerkiksi aikuisviihdettä (näitä tapauksia ei todellakaan ole usein, mutta riski on olemassa).

Mikäli verkkotunnus nimessäsi on mahdollisuus helppoon kirjoitusvirheeseen suosittelemme rekisteröimään myös helpon kirjoitusvirheen verkkotunnuksen. Joskin tämä tarve on miltei kokoaan poistumassa, koska esim. Google osaa neuvoa käyttäjiään oikeaan hakulausekkeeseen.

Tilaa kotisivut yritykselle tai tee kotisivut helposti itse!

 

 

 

ASIAKASPALVELU

tuki@putteri.fi
03 - 339447 (ark. 9.00-16.00)

 

Unohtunut salasana?

SOVELTUUKO PUTTERI YHDISTYKSELLENI?

Voit pyytää lisätietoja Putteri-kotisivutyökalun soveltuvuudesta yhdistyksille alla olevalla lomakkeella.

 

Nimi (Pakollinen)

Yritys

Sähköpostiosoite

Viestisi (Pakollinen)

 

 

 

©2018 Kotisivut yhdistykselle Kotisivutyökalu Putteri.fi | Putteri.fi - Putteri (MMD Networks Oy)